Kol Germe Ameliyatı ve Kol Liposuctionı Arasındaki Farklar

Kol Germe Ameliyatı ve Kol Liposuctionı Arasındaki Farklar
27 Nisan 2022
Paylaş :

Zinde ve sağlıklı olsanız bile cildiniz artık eskisi kadar esnek olmayabilir. Alternatif olarak, diyet veya bariatrik cerrahi yoluyla iyi sonuçlar almış olabilirsiniz. Kol germe ameliyatı veya kol liposuctionı sizin için en iyi seçenek olabilir. Her şeyden önce, hangisinin sizin için en iyisi olduğunu belirlemelisiniz. Kol germe ameliyatı ve kol liposuctionı arasındaki farkı bilmek ister misiniz?

Kol Germe Ameliyatı Neden Yapılır?

Kollardaki deri sarkması sadece kilo vermeye çalışan kişilerin sorunu değildir. Yaşlandıkça, cildinizde kırışıklar oluşabilir ve gevşeyebilir. Bu da kollarınızın altında fazladan deri oluşmasına neden olabilir. Çok fazla kilo verdiyseniz veya çok fazla kilo değişikliği yaşadıysanız, muhtemelen bunu fark edeceksinizdir.

Bu durumda, Brakioplasti olarak da bilinen kol germe, daha iyi bir kontur elde etmenize yardımcı olabilir.

Kol Liposuction ile Kollarınızı Sıkılaştırın

Koltuk altı yağlarınız sizi geceleri uyanık tutuyorsa yalnız değilsiniz. Bu durum dünya çapında çok sayıda insanı özellikle de kadınları etkilemektedir. Çeşitli diyetler ve aktiviteler denemiş olabilirsiniz ancak durumunuz düzelmemiş olabilir. Fazla kilolu olmasanız bile eski tonlu kollarınız bambaşka bir hal almış olabilir. Endişelenmenize gerek yok çünkü bir aradığınız çözüm kol liposuctionı.

Kol liposuctionı, üst kollardaki fazla yağları almak için kullanılan cerrahi bir tedavidir. Liposuction, mevcut en hızlı seçenektir ve hem estetik hem de genel şekli iyileştirir.

Kol Germe Ameliyatı ve Kol Liposuction Arasındaki Farklar

Kollarında çok fazla deri ve yağ fazlalığı olan hastaların kol germe ameliyatına ihtiyacı olmaktadır. Çok fazla cildiniz varsa, tek başına liposuction sarkık cilt oluşmasına neden olabilir. Bu durumda ise kol germe ameliyatı ile fazla cildin alınması estetik bir görünüm için tek seçeneğinizdir.

Bariatrik cerrahi ile kısa sürede önemli miktarda kilo vermiş bir kişi için de kol germe gereklidir. Kilo verme ameliyatından sonra hastanın kilo kaybı en az üç ay stabilize olduktan sonra kol germe işlemi yapılabilir.

Fazla yağlarınız daha çok kollarınızda ise kol liposuctionı sizin için yeterli olabilir. Liposuction sonrası kollar inceltilebilir ve bir miktar fazla deri oluşabilir. Ancak, cildin sıkılaşması ve yeni kola görünümüne uyum sağlaması muhtemeldir.